SHELL afër një zbulimi të madh për naftën dhe gazin në Shqipëri

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, deklaroi se kompania e njohur SHELL është afër një zbulimi të rëndësishëm në Shqipëri për gazin dhe naftën, që sipas tij, do luajë një rol të rëndësishëm në të ardhmen energjitike të Evropës.

Back to top button