Zeqiri: Autorët e sulmeve ndaj policëve të marrin dënimin e merituar

Gjendja shëndetësore e dy policëve të plagosur në Skënderaj, është stabile, tha kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës, Imer Zeqiri. Në bisedë me gazetaren tonë Valmira Hoti, Zeqiri kërkoi që drejtësia të veprojë ndaj sulmeve të tilla dhe që kryerësit e këtyre sulmeve të marrin dënimin e merituar.(E pergaditi-Valmire Hoti, kamera-Sejdi Canolli)./21Media

Back to top button