Ky objekt paraqet rrezik

Ky objekt paraqet rrezik

Shkolla e mesme e Bashkuar “16 shtatori” në Pezë të Shqipërisë është shpallur e rrezikshme për zhvillimin e mësimit dhe do të shembet tërësisht.

Në shkollë sapo ka mbërritur fadroma që do shembë ndërtesën.

Në pamje shihen qartë që dëmet e shkaktuara nga tërmeti, pasi në ndërtesë ka mure të çara e suva të rëna./oranews