Shëndetësi: Ajri i ndotur, ani çka!?

Obiliqi, Prishtina, Gjilani, Peja, Drenasi dhe Hani i Elezit me ajrin më të ndotur 
Flasim tani për një shqetësim të vazhdueshëm qytetarë, atë të nivelit të lartë të ndotjes së ajrit, ndonëse nga Instituti Hidrometeorologjik paralajmërojnë përmirësim të cilësisë në ditët vijuese. Sipas pulmologëve, ndotja e ajrit mbetet një ndër shkaktarët kryesor të problemeve në mushkri.(Gazetare&Kamera: Shqipe Miftari)./21Media

Back to top button