Shëndetësi: Sivjet pilot-projekti me listë të pacientëve

“Zbatimi i konceptit të mjekësisë familjare, të arriturat dhe sfidat” ishte temë e tryezës së diskutimit që u mbajt në Prishtinë. U paralajmërua se gjatë këtij viti në komuna do të fillojë pilot-projekti i përpilimit të listës së pacientëve./21Media

Back to top button