Shënjestrohet një rast i ri për shpërlarje të parave, 14 të përfshirë

Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale të Kosovës, Blerim Isufaj, ka mbajtur sot takimin e radhës me ekipin e përbashkët për përzgjedhjen dhe shënjestrimin e krimeve të rënda.
Në këtë mbledhje është shënjestruar një rast i ri me 14 persona të përfshirë.
“Prokuroria Speciale njofton se rasti i shënjestruar është i koduar me emrin “Skema”, ku janë të përfshirë 14 persona, për veprën penale “Shpëlarja e parave” për Parandalimin e Pastrimit të Parave dhe Luftimin e Financimit të Terrorizmit”, thuhet në njoftim./21Media

Back to top button