Shënohet 18 vjetori i vrasjeve në Sofali dhe Taukbashqe

1 min read

Nesër do të shënohet dita e dëbimit dhe vrasjes së banorëve të Sofalisë, Taukbashqes dhe lagjeve përreth në vitin 1999

Me këtë rast, sikur edhe dy viteve të kaluara, për ta shënuar këtë ditë, banorët do të mblidhen në Taukbashqe tek “Restorani i Princave” dhe do të dhurojnë gjak.

Aktiviteti fillon në ora 12:30 dhe në të do të marrë pjesë edhe Arben Vitia, drejtor i Shëndetësisë dhe i Mirëqenies Sociale.