Pjesë e kësaj ceremonie do të jetë edhe kryeministri

Pjesë e kësaj ceremonie do të jetë edhe kryeministri

Sot mbahet ceremonia e organizuar me rastin e anëtarësimit të Kosovës në Organizatën Botërore të Doganave, si dhe për njëvjetorin e hyrjes në fuqi të Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit.

Në këtë ceremoni, përveç shumë zyrtarëve tjerë do të jetë i pranishëm edhe kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa.

Nga 3 marsi, Kosova zyrtarisht është bërë anëtare e Organizatës Botërore të Doganave, me seli në Bruksel./21Media