Do të vendosen kurora me lule tek Lapidari i Dëshmorëve

Do të vendosen kurora me lule tek Lapidari i Dëshmorëve

Sot Komuna e Istogut shënon 20 Qershorin – Ditën e Çlirimit, për nder të së cilës ditë do të organizohen aktivitete kulturore dhe sportive.

Aktivitetet do të mbahen nën patronatin e kryetarit të Komunës së Istogut, Haki Rugova.

Aktivitetet fillojnë me vendosjen e kurorave me lule tek Lapidari i Dëshmorëve në qendër të qytetit në Istog, pastaj do të vazhdohet me turnirin në futboll të madh, i cili do të mbahet në stadiumin e futbollit në Istog, ndërsa gjatë ditës do të lexohen edhe ese Ditës së Çlirimit.