Me aktivitete të ndryshme, sot në Prishtinë shënohet Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve

Me aktivitete të ndryshme, sot në Prishtinë shënohet Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve

Në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, do të jetë amfiteatri i hapur, duke filluar nga ora 10:00.

Ndërsa edhe Muzeu i Kosovës ka përgatitur aktivitete të ndryshme për fëmijë, të cilat aktivitete fillojnë po ashtu në ora 10:00.

Më 1 qershor 1925 në Gjenevë është mbajtur Konferenca Botërore e Mirëqenies së Fëmijëve dhe kjo datë njihet si Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.