Shënohet Dita ndërkombëtare e Muzeve(VIDEO)

Prezantohen “Arka Arkeologjike dhe Etnologjike” të realizuara nga artistët e “MuralFest“

Në Ditën Ndërkombëtare të Muzeve, Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka ekspozuar punimet e pjesëmarrësve, në kuadër të aktivitetit “Arka Arkeologjike dhe Etnologjike”, i cili është zhvilluar në bashkëpunim me Festivalin e Muraleve në Ferizaj.(E pergaditi- Edona Demiqi-Haxhiu)/21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button