Shfaqja ”Memorandumi”, jepet me 28 qershor

Teatri Adriana ka njoftuar se shfaqja e cila është ende në prodhim ”Memorandumi”, do të jepet me 28 qershor.
Kjo shfaqje është prodhim i këtij teatri dhe do të jepet në orën 20;00.

Autor i shfaqjes është Vaclav Havel, ndërsa regjisor, Agon Myftari./21Media
Back to top button