Shfuqizohet përgjysmimi i çmimit të biletave të autobusit

Ministria e Infrastrukturës dhe Shoqata e transportit rrugor u pajtuan për shfuqizimin e vendimit për përgjysmimin e çmimit të biletës së autubusit për disa kategori të udhëtarëve, siç kishin paralajmëruar këtë mundësi edhe në emisionin Click të RTV 21./21Media

Back to top button