Mashtruesit spanjollë kanë fituar mbi  600.000 euro,

Mashtruesit spanjollë kanë fituar mbi  600.000 euro,

Dy profesorë universitar në Spanjë dhe tre persona të tjerë, janë akuzuar me dyshimin e shitjes së drogës së rreme për trajtimin e kancerit, në sajë të të cilit mashtrim ata e kanë fituar mbi 600.000 euro, njoftoi sot policia spanjolle.

Sipas policisë, ata kanë pranuar ankesa të shumta nga qytetarët që blerë substancën. Vetëm njëri nga viktimat për vajzën e tij, kishte paguar për ilaçin e rrem më shumë se 25.600 euro, raporton AFP.