Deputeti i Opozitës Parlamentare, Enver Roshi, është shëruar nga koronavirusi i ri, Covid-19.

Lajmin për shërimin e tij e ka dhënë vetë deputeti nga Shqipëria dhe njeherësh kreu i Komisionit të Shëndetësisë, Enver Roshi.

Roshi pas infektimit me Covid-19 u dërgua në Turqi për mjekim më të specializuar dhe tashmë ka fituar betejën ndaj virusit.

Kujtojmë se në Shqipëri dje u regjistruan 158 raste të reja me Covid-19, ndërsa betejën me këtë virus nuk e fituan dy pacientë.