Shkollat e hotelierisë e turizmit – nuk i do rinia! Pse?

Gastronomia dhe turizmi në Kosovë janë sektor në zhvillim e sipër. E për ata që duan të bëhen profesionit të këtyre fushave, në Prishtinë ekziston edhe shkolla e Turizmit dhe Hotelerisë “7 shtatori”. Deri më tash interesimi i nxënësve për këto drejtime nuk ka qenë i madh!/21Media

Back to top button