“Ministria e Integrimit nuk mund të shkrihet në Ministri të Punëve të Jashtme”

“Ministria e Integrimit nuk mund të shkrihet në Ministri të Punëve të Jashtme”

Në tryezën e organizuar nga “Demokraci+” lidhur me efektet dhe pasojat e organizimit të Ministrisë së Integrimit Evropian në Ministrinë e Punëve të Jashtme në agjendën për integrime evropiane, kjo iniciativë u vlerësua jo funksionale dhe negative në marrje të përgjegjësive. Përfaqësuesi i Lëvizjes Vetëvendosje përmendi disa rrugë se si mund të zgjidhjet kjo çështje, derisa LDK-ja përkundër që e konfirmoi pjesëmarrjen nuk mori pjesë në këtë tryezë./Përgatiti: Donika Osmani, Kamera: Gyner Muja /21Media