Shkup: Gjendja e të mbijetuarëve – e mirë

1 min read

Zëvendësdrejtori i spitalit universitar të Sofjes – “Pirogov”, Hristo Shivaçev, ka deklaruar se pacientët, të lënduarit nga aksidenti tragjik i 23 nëntorit në Bullgari, janë në gjendje të mirë shëndetësore, por është herët të flitet për daljen e tyre nga spitali.

Nga ky spital bëjnë të ditur se pacientët kanë pësuar shok traumatik dhe për këtë u është dhënë ndihmë psikologjike. /21Media