Shkurta dhe Buraku vijnë me këngën “Malli”

"Malli" bashkëpunimi i parë

Shkurte Gashi dhe Burak Vehapi (Fama) i kanë bashkuar forcat. Ata sot e kanë lansuar këngën e tyre të titulluar “Malli”.
Ky bashkëpunim është i pari mes tyre.
Kënga është punuar nga producenti Bini Diez, ndërsa testi është shkruar nga Donjeta./21Media

Back to top button