Shndërrimi i urinës në birrë

Është një lloj i ri birre që shitet në një fabrikë birre në Singapor, me një përbërës shumë unik.
“NewBrew” është bërë nga një lëng i cili riciklohet nga ujërat e zeza, filtrohet dhe pompohet në furnizimin me ujë të Singaporit, shkruan BBC.
Agjencia e ujit të Singaporit ka lançuar pijen, e cila është në dyqane dhe bare, që të rrisë ndërgjegjësimin për problemin me mungesën e ujit në vend dhe zgjidhjet inovative që ka bërë për ta zgjidhur këtë problem.
Por, a do të pinin njerëzit një birrë që në thelb është bërë nga urina?. Monika Miller nga BBC e zbulon këtë./21Media

Back to top button