Mungesë hapësira, fëmijët me autizëm në mëshirën e Komunës së Prishtinës

Mungesë hapësira, fëmijët me autizëm në mëshirën e Komunës së Prishtinës

Numri i fëmijëve me Autizëm po rritet vazhdimisht dhe për këtë, shoqata “Autizmi”, ka kërkuar nga Komuna e Prishtinës t’ju mundësojnë hapësirë më të gjerë. Por sipas kësaj shoqate, Komuna nuk ka kthyer përgjigje tash e gjashtë muaj.(Teksti-Erda Bullaku, kamera-Aid Berkolli)./21Media