Shoqatat e luftës nderojnë me dekorata dëshmorët e lirisë

Me dekorata u nderuan heronjtë e kombit Agron Rrahmani dhe Bahri Fazliu

Në 19 vjetorin e rënies heroike, Organizata e Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nderoi me dekorata heronjtë e kombit Agron Rrahmani dhe Bahri Fazliu.

Në emër të familjeve të heronjve dekoratat i pranuan e bija e dëshmorit Agron Rrahmani, Çlirimtare Rrahmani dhe nipi i Bahri Fazliut, Fahriu.

Familja Rrahmani dhe ajo Fazliu me këtë rast kanë falënderuar Organizatat e Veteranëve të luftës së UÇK-së për nderimin që iu ka bërë të rënëve .

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button