Viktimat ishin duke pritur t’i marrin pagat

Viktimat ishin duke pritur t’i marrin pagat

Së paku 20 persona kanë mbetur të vdekur ndërsa dhjetëra tjerë janë plagosur nga një shpërthim i automobilit bombë para një banke në provincën afgane Helmand, raporton BBC.

Sipas këtij raportimi 50 persona janë plagosur dhe se shpërthimi ka ndodhur derisa të punësuarit nga sektori civil dhe ushtarak kanë qenë duke pritur që t’i marrin pagat.