Kërkohet ndërprerje e importit të vezëve nga Shqipëria

Kërkohet ndërprerje e importit të vezëve nga Shqipëria

Shoqata e Shpezëtarëve të Kosovës janë pajtuar me Agjencinë e Veterinës dhe Ushqimit të Kosovës për ndërprerjen e importit të vezëve nga Shqipëria. Kjo marrëveshja është arritur pas protestës që fermerët kanë mbajtur sot para objektit të AVUK-ut./21Media