Këtë të diel gazetarët kanë marrë dozën e dytë të vaksinës kundër koronavirusit. Pas marrjes dozës së dytë një numër i madh i këtij grupi është imunizuar ndaj Covid-19. Më dy prill në vend nisi vaksinimi i gazetarëve të terrenit përmes vaksinës kineze.

Vaksinimi ka përfunduar me bluzat e bardha dhe arsimtarët, ndërsa është në proces përundimi për gazetarët dhe uniformat blu. Ditët e fundit ka nisur vaksinimi i punonjësve të fasonerisë, ndërsa të gjithë personat mbi 60 vjeç tashmë po vaksinohen masivisht.

Deri më tani në Shqipëri janë vaksinuar mbi 494 mijë persona.