Xhudisit nga Kosova, Shpat Zekajka fituar fiton medaljen e argjendt në “European Open” në Zagreb të Kroacisë.

Zekaj fitoi medaljen e parë për seniorë dhe pikët e para olimpike për Tokio 2020.

Shpati Zekaj🥋🇽🇰 fiton medaljen e argjendtë🥈 në “European Open” në Zagreb të Kroacisë💪💪

Xhudisti ynë (-100 kg) fitoi…

Posted by Kosovo Olympic Committee on Sunday, May 2, 2021