Braçe: Brenda muajit të zhvendosen nga hotelet në shtëpi me qira

Braçe: Brenda muajit të zhvendosen nga hotelet në shtëpi me qira

Zëvendëskryeministri Erjon Braçe në mbledhjen e qeverisë i ka bërë thirrje kabinetit qeveritar se e gjithë vëmendja tashmë duhet të përqendrohet te zonat rurale dhe periferitë, për shkak të fillimit të reshjeve të borës. Braqe ka qenë shumë kritik në drejtim.Kronikë e TV Vision Plus nga Tirana.