Gjenerimi i vendeve të reja të punës rruga kryesore për zvogëlimin e varfërisë

Gjenerimi i vendeve të reja të punës rruga kryesore për zvogëlimin e varfërisë

riinvestPritjet nga qeveria e re u diskutuan në tryezën e organizuar nga Instituti Riinvest dhe Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare. Iu bë thirrje qeverisë së re që të ndjekë politikë fiskale që stimulon rritjen, në mënyrë që të garantohet stabiliteti i çmimeve dhe konkurrenca në sektorin privat. Ndërsa ambasadori gjerman, Christian Heldt, bëri thirrje që të formohen sa më parë institucionet e reja pasi siç tha, kanë shumë punë për të bërë.(Teksti: Donika Osmani, Kamera: Valon Demiqi)./21Media