Shqiptarët në Turqi e mësojnë edhe gjuhën shqipe

Prioritet ruajtja e traditave dhe ushqimit tradicional

Shqiptarët në Turqi kanë bërë përparime në avancimin e kulturës dhe traditave kombëtare, por jo edhe gjuhës shqipe. Kurset për mësimin e gjuhës janë pak të vonuara. Material i përgatitur nga Bahtir Cakolli, kamera Sahit Troshupa./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button