Qytetarët ankohen për zhurmë gjatë natës në kafeteri.-Policia dhe komuna e Prishtinës pa përgjigje për këtë dukuri

Qytetarët ankohen për zhurmë gjatë natës në kafeteri.-Policia dhe komuna e Prishtinës pa përgjigje për këtë dukuri

Kafeteritë në rrugën “Fehmi Agani” në kryeqytet vazhdojnë të jenë në qendër të ankesave të banorëve shkaku i zhurmës nga muzika që pothuajse çdo natë prish qetësinë, ndërkohë që autoritetet japi përgjigje për këtë dukuri./21Media