Shumica e njerëzve në botë kanë lindur në këtë datë

A keni menduar ndonjëherë se në cilën datë kanë lindur shumica e njerëzve në botë? Organizata “World of Statistics” publikoi të dhëna interesante për ditëlindjet më të zakonshme në botë.

Sipas të dhënave të tyre, më së shumti njerëz kanë lindur më 9 shtator, ndërsa ditëlindja e dytë më e zakonshme është në të njëjtin muaj, 19 shtator.

Sipas statistikave që disponon kjo organizatë, më së shumti persona kanë lindur në shtator, ndaj datat 12 dhe 17 shtator janë në vendin e tretë dhe të katërt.

Më pak njerëz kanë lindur më 29 shkurt, dhe ata festojnë ditëlindjen çdo katër vjet.

Gjithashtu, të lindurit më 25 dhjetor kanë një nga ditëlindjet më të rralla në botë.

Back to top button