Maloku: Konkurrenca e Z-Mobile degradoi Telekomin e Kosovës Haxhiu: Të marrim model Telekom-Sllovenia, për të shpëtuar PTK-në Zeka: Vala i ka dhënë para Ipkos, a nuk është skandaloze kjo? Hamiti: Kontrata me Monaco Telekomin, veprimi më i dëmshëm në PTK]

Maloku: Konkurrenca e Z-Mobile degradoi Telekomin e Kosovës
Haxhiu: Të marrim model Telekom-Sllovenia, për të shpëtuar PTK-në
Zeka: Vala i ka dhënë para Ipkos, a nuk është skandaloze kjo?
Hamiti: Kontrata me Monaco Telekomin, veprimi më i dëmshëm në PTK]

Ekspertë të telekomunikacionit kanë raportuar para Komisionit që po heton keqpërdorimet në PTKdhe Vala, për dëmet që i kanë shkaktuar PTK-së kontrata me “Monaco Telekom” dhe ajo me “Z-Mobile”. Ekspertët Naim Maloku dhe Ismet Hamiti kanë thënë se ishte pikërisht kontrata me “Monaco Telekom”, ajo që i dha të keqën Telekomit./21Media