Prej vitesh ka pasur kritika për pasqyrim të mangët

Prej vitesh ka pasur kritika për pasqyrim të mangët

Si dhe sa është pasqyruar Epopeja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe sakrifica e familjes Jashari në tekstet shkollore të historisë? Sa herë është hapur diskutimi për këtë çështje ka pasur edhe vërejtje për trajtim joadekuat të Epopesë së UÇK-së të 5, 6 dhe 7 marsit të vitit 1998 në Prekaz.Si dhe sa u pasqyrua Epopeja e UÇK-së në tekstet shkollore?(Përgatiti: Xheneta Veliu,Kamera: Fatos Veseli)/21Media