Si të bëhet Kosova më tërheqëse për investime të huaja?

Investimet e huaja shihen me rëndësi thelbësore për hapjen e vendeve të punës
Investimet e huaja në Kosovë edhe nga këndvështrimi i dy profesorëvë universitarë të ekonomisë. Flasin edhe se si Kosova të krijojë parakushte më të përshtatshme dhe të bëhet më tërheqëse për investime të huaja./21Media

Back to top button