Sindikata e Policisë shkarkon kryetarin Imer Zeqiri

Sindikata e Policisë sot ka mbajtur mbledhjen me të vetmën pikë të rendit të ditës – votimin e shkarkimit të kryetarit të SPK-së Imer Zeqiri.

Sipas njoftimit, në këtë kuvend të pranishëm ishin 60 delegatë nga gjithsej 73 delegatë dhe në mënyrë unanime me vota të hapura të gjithë votuan PRO shkarkimit të kryetarit të Sindikatës së Policisë së Kosovës Imer Zeqiri.

“Kuvendi i Përgjithshëm i SPK-së i siguron të gjithë anëtarët e Sindikatës së Policisë së Kosovës se kjo Sindikatë do të vazhdoj punën pa pengesa deri në Kuvendin e ardhshëm duke mbrojtur të drejtat e çdo punonjësi të Policisë së Kosovës, ngritjen e mirëqenies dhe kushteve të punës”, thuhet në komunikatë.

Back to top button