Kërkojnë realizimin e kërkesave të tyre, ndryshe do të hyn në grevë

Kërkojnë realizimin e kërkesave të tyre, ndryshe do të hyn në grevë

Pavarësisht kush do të udhëheqë qeverinë e ardhshme do të përballet me kërkesat e Sindikatës së Shëndetësisë dhe Arsimit. Të dyja këto sindikata kërkesat e tyre ia kanë dërguar të gjitha partive politike, por memorandum bashkëpunimi kanë nënshkruar vetëm me koalicionin PAN që mori më së shumti vota në zgjedhjet e parakohshme të 11 qershorit./21Media