Sivjet bankat fituan afër 80 milionë euro

Rritet kreditimi në sektorin bankar

Rritja e kreditimit në sektorin bankar e përcjellë me zvogëlim të mëtutjeshëm të kredive jo performuese dhe me një rënie të dukshme të normave interesit për kredi, është një kthesë e madhe pozitive, u tha në në konventën vjetore të Shoqatës së Bankave të Kosovës.(E pergaditi: Albulena Nuha)./21Media

Back to top button