S’ka njoftim nëse do të ketë dialog këtë muaj në Bruksel

Stano: Arritja e një marrëveshjeje gjithëpërfshirëse është urgjente
Pas situatës në Ukrainë, Bashkimi Evropian e vlerëson si nevojë urgjente që Kosova dhe Serbia t’i kthehen tavolinës së bisedimeve në Bruksel.
Ndërsa, njohësit e procesit të dialogut e shohin të rëndësishme vendosjen e një afati për marrëveshja finale Kosovë-Serbi.(Përgatiti: Donika Osmani Mehmeti, kamera: Lulzim Fana)./21Media

Back to top button