Orari i reduktimeve fillon në orën 22.00 për shkak të punimeve në rezervuar

Orari i reduktimeve fillon në orën 22.00 për shkak të punimeve në rezervuar

Një pjesë e Fushë Kosovës dhe e lagjes “Kalabria” në Prishtinë, për shkak të disa problemeve teknike që janë shfaqur në rezervuarin e Shkabajve,do të ndërpritet furnizimi me ujë të pijes nga ora 22:00 deri në orën 05:00 të mëngjesit.
Reduktimet e planifikuara janë nga ora 00:00 deri në 05:00 çdo ditë, por sonte kjo nderprerje do të vijë dy orë më herët, thuhet ne njoftimin e Ujësjellesit të Prishtines./21Media