Fushata për zgjedhje lokale 21 shtator – 20 tetor

Fushata për zgjedhje lokale 21 shtator – 20 tetor

Në mbledhjen e KQZ-së u bë e ditur se rinumërimi i 280 kutive të zgjedhjeve të parakohshme të 11 qershorit do të përfundojë sot, mirëpo nuk do të jenë të përfshira votat me kusht. Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve janë 280 kuti të votimit që i janë nënshtruar procesit të rinumërimit pas zgjedhjeve të 11 qershorit. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vendosi që fushata zgjedhore për subjektet politike që do të marrin pjesë në zgjedhjet lokale të 22 tetorit të zgjasë 1 muaj./21Media