Sound City Ipswich do të kthehet në vitin e ardhshëm me emër të ri

Organizatorët e një festivali muzikor në qendër të qytetit kanë thënë se do të rikthehet vitin e ardhshëm me një emër të ri dhë në një kohë ndryshe nga viti i kaluar.
Sound City Ipsëich debutoi si një ngjarje njëditore në vitin 2019 përpara se të kthehej vitin e kaluar në pesë vende për dy ditë.
Punoi në partneritet me Sound City Liverpool, i cili fitoi në vitin 2008.
Ekipi i Sound City Ipsëixh tha pas dy festivaleve të suksesshme se do rikthehej në vitin 2023 si ngjarje.
Organizatori Joe Bailey ka thënë se ngjarja e cila ishte mbajtur në tetor do të rikthehej gjithashtu si një festival veror me emër të ri, ende për t’u zbuluar.
“Lëvizja në një festival qershori do të na japë një shans për të treguar qytetin në dritën e tij më të mirë dhe ne mezi presim të ndajme më shumë detaje së shpejti”, kanë thënë ekipi i festivalit.
Organizatorët kanë thënë se 3 mijë bileta u shitën për ngjarjen e 1&2 tetorit./21Media

Back to top button