Spitalet e përgjithshme nuk kanë pacientë me Covid-19

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se në spitalet e përgjithshme nuk ka pacientë me COVID-19, ndërsa në QKUK janë 10 pacientë, ku 4 nga ta janë të konfirmuar me Covid-19, kurse 6 të tjerë janë post-Covid-19.
Sipas njoftimit me oksigjeno-terapi janë 3 pacientë, kurse në mjekim intensiv është 1 pacient.
Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme
Klinika Infektive, 9 pacientë
Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient/21Media

Back to top button