Petkoviq: Kundër Ushtrisë së Kosovës e demarkacionit

Petkoviq: Kundër Ushtrisë së Kosovës e demarkacionit

Lista Serbe ka mbajtur tubim parazgjedhor në Shtëpinë e Kulturës në Graçanicë .Tubimi filloi i intonimin e Himnit të Republikës së Serbisë dhe prezantimin e kandidatëve të kësaj liste nga kjo komunë./21Media