Stojanoviq: Jabllanoviq nuk është kryetar i Listës Serbe

Stojanoviq ka thënë se Jabllanovic nuk është dhe nuk do të jetë kryetar i Listës Serbe

Zëvendëskryeministri i Kosovës Branimir Stojanoviq ka thënë se Aleksandër Jabllanoviq nuk është dhe nuk do të jetë kryetar i Listës Serbe.

Duke komentuar ndryshimin në regjistrimin e partive politike në Komisionin Qendror Zgjedhor, Stojanoviq ka vlerësuar se ajo çka Jabllanoviq e ka shkruar veten në atë listë do të thotë se ai nuk ka reshtur që të bëhet “instrument i shqiptarëve kundër serbëve dhe krijon konfuzion në mesin e serbëve”.

Back to top button