Talat Xhaferi në kryesinë e BDI-së

Shasivari: Nuk është problem, është anëtar, jo funksionar

Talat Xahferi nuk është problem nëse është anëtarë i kryesisë së partisë thotë profesori i të drejtës kushtetuese, Jeton Shasivari. Sipas tij duhet bërë dallimi mes funksioneve në parti politike në kuptimin e ngushtë, siç janë funksioni i kryetarit të partisë politike, nënkryetari, sekretarit të përgjithshëm ose sekretarit organizativ dhe mes të qenurit anëtarë në një organ partiak./21Media


Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button