“Talia e Flakës 2022”, sonte shfaqet ”Marksistët e leninistët e Zvicrës”

1 min read

Sot, në kuadër të Festivalit të Dramës Shqiptare “Talia e Flakës” do të shfaqet ”Marksistët e leninistët e Zvicrës” të autorit Jeton Neziraj, me regji të Blerta Nezirajt, prodhim i teatrit “Adriana” nga Ferizaj. Shfaqja do të fillojë nga ora 18:00.

Në kalendarin e festivalit sot është edhe tryeza letrare me poezi të zgjedhura të Jusuf Gërvallës. Tryeza do të mbahet në bibliotekën e qytetit, nga ora 12:00.

Festivali i Dramës Shqipe “Talia Flakës” ka filluar më 23 janar dhe do të zgjasë deri më 28 janar, kur do të bëhet ndarja e çmimeve./21Media