Tatuazhe që janë aq realiste sa është e vështirë të besohet se janë bërë me ngjyrë

1 min read

Në botën moderne, tatuazhet janë bërë një formë inovative e artit dhe vetë-shprehjes. Artisti me bazë në Los Angeles, Pony Wave është një provë e gjallë e kësaj.

Artisti i aftë i tatuazheve krijon dizajne të ndërlikuara dhe realiste, që zakonisht shfaqin lule shumëngjyrëshe dhe të gjalla, insekte dhe madje edhe sy të gjallë.

Më poshtë, ju sjellim disa imazhe të Wave, të publikuara nga Bright Side, të cilat janë mjaft interesante./21Media

An Artist Creates Tattoos That Are So Realistic, It’s Hard to Believe They Were Made With Ink

An Artist Creates Tattoos That Are So Realistic, It’s Hard to Believe They Were Made With Ink

An Artist Creates Tattoos That Are So Realistic, It’s Hard to Believe They Were Made With Ink

An Artist Creates Tattoos That Are So Realistic, It’s Hard to Believe They Were Made With Ink

An Artist Creates Tattoos That Are So Realistic, It’s Hard to Believe They Were Made With Ink

Një artist krijon tatuazhe që janë aq realiste sa është e vështirë të besohet se janë bërë me bojë

Një artist krijon tatuazhe që janë aq realiste sa është e vështirë të besohet se janë bërë me bojë

Një artist krijon tatuazhe që janë aq realiste sa është e vështirë të besohet se janë bërë me bojë

Një artist krijon tatuazhe që janë aq realiste sa është e vështirë të besohet se janë bërë me bojë

Një artist krijon tatuazhe që janë aq realiste sa është e vështirë të besohet se janë bërë me bojë

An Artist Creates Tattoos That Are So Realistic, It’s Hard to Believe They Were Made With Ink

An Artist Creates Tattoos That Are So Realistic, It’s Hard to Believe They Were Made With Ink

An Artist Creates Tattoos That Are So Realistic, It’s Hard to Believe They Were Made With Ink

An Artist Creates Tattoos That Are So Realistic, It’s Hard to Believe They Were Made With Ink

Një artist krijon tatuazhe që janë aq realiste sa është e vështirë të besohet se janë bërë me bojë

Një artist krijon tatuazhe që janë aq realiste sa është e vështirë të besohet se janë bërë me bojë