Të akuzuarit për terrorizëm mbesin në arrest shtëpiak

Ka përfunduar seanca e dytë gjyqësore ndaj aktivistëve të Lëvizjes Vetëvendosje, Frashër Krasniqi, Atdhe Arifi, Egzon Haliti dhe Adea Batusha .

Pala mbrojtëse ka kërkuar hedhjen e aktakuzës, pushimin e hetimeve dhe zbutjen e masës së arrestit shtëpiak ndaj katër të akuzuarve për terrorizëm.

Gjykatësi pas dëgjimit palëve mbrojtëse vendosi që arresti shtëpiak mbetet në fuqi deri në një vendim tjetër./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button