Ndikimi në sigurinë rajonale i anëtarësimit të Malit të Zi në NATO

Ndikimi në sigurinë rajonale i anëtarësimit të Malit të Zi në NATO

Anëtarësimi i Malit të Zi në Aleancën Veri-Atlantike do të tregonte që gjërat kanë filluar të lëvizin në drejtim të duhur, u vlerësua në konferencën me temë “NATO dhe Ballkani Perëndimor: Ndikimi në sigurinë rajonale i anëtarësimit të Malit të Zi./21Media