Të famshmit që kanë bërë operacione plastike

1 min read

Duke qenë se janë gjithmonë nën qendër të vëmendjes, të famshmit punojnë shumë për të ruajtur bukurinë dhe pamjen e tyre. Disa prej tyre i drejtohen kirurgjisë plastike për të ndryshuar imazhin e tyre, ndërsa të tjerë zgjedhin ndryshime të vogla për të përmirësuar atë që nuk u pëlqen tek vetja./21Media

Chris Pratt

Adele

Ariana Grande

Demi Lovato

Tom Cruise

Lady Gaga

Miley Cyrus